Tu doar crezi ca esti Tyler Durden

Tu doar crezi ca esti Tyler Durden

Tyler Durden este un simbol pentru tot ceea ce poti fi. Este exprimarea completa si autentica al Eu-lui tau. Daca tot ce faci e sa imiti comportamentele oamenilor de succes, daca iti pui masti sociale, daca vrei sa fii altcineva decat esti deja, atunci nu esti Tyler Durden.

El este felul in care incepi sa gandesti si care te impinge de la spate in loc sa te saboteze. Este sistemul tau de crezuri si de valori manifestat in lumea reala. Este intreg potentialul tau.

Tyler Durden este acea latura din tine care face ca lucrurile sa se intample. Acea latura pe care ori alegi sa ti-o reprimi, ori o lasi sa iasa la suprafata.

Este modul prin care iti zdruncini realitatea in asa hal incat nu te mai poti intoarce la modul tau de a gandi si de a fi din trecut. Este tot ce vrei sa fii si nu iti dai voie sa fii.

Nu poti sa ajungi sa-l cunosti pe Tyler Durden pana nu te cunosti pe tine. Ce dorinte ascunse ai? Ce vrei sa faci cu adevarat? Ce anume lasi sa se cufunde in mlastina personalitatii tale?

Mare atentie, insa! Ceea ce dezlantui poate fi varianta matura sau varianta imatura a ceea ce a zacut in tine tot acest timp. In Fight Club poti vedea cum acea forta imatura da nastere la o ruptura intre latura neajutorata si latura omului de actiune pe care personajul principal o poseda. In cazul tau, singura diferenta o va face cum anume vei folosi acea energie. O vei folosi ca sa creezi sau o vei folosi ca sa distrugi?

Care sunt acele lucruri pe care le vei face si care te vor transforma in genul de persoana care vrei sa fii? Cum anume iti vei lasa amprenta asupra acestei lumi? Poti sa-mi spui ca esti impacat cu ideea ca tu n-o sa fii niciodata cineva, ca tu nu o sa contezi. Unde esti acum ca rezultat al acestor crezuri? Esti multumit cu viata ta?

Trimite articolul prietenilor tai, pe:

 

Da Like si Follow, sa pastram legatura:

Posted by Leonard Dobre on Sunday, March 29, 2020