Ce a fost si ce va fi

Ce a fost si ce va fi

A mai trecut o luna. De data asta imi propusesem sa-mi petrec majoritatea timpului outdoors. Cat am rezistat in felul asta? Fix 5 zile. Da, stiu, mare exemplu de “goal getter” ce sunt. :) Insa ce am realizat in schimb, ce m-a facut sa nu ma tin de program?

1. Krav Maga. Am inceput sa practic un sistem de lupta predat fortelor speciale din Israel si, in comparatie cu restul “sporturilor” pe care le-am practicat pana acum, ma vad tinandu-ma de el. De ce imi place asa de mult? Precum spune unul din maestrii, “Krav Maga is a way of life. You’ve got to be prepared to fight. And we’re going to learn the spirit to fight and never to give up”. Desi e caracterizat de un mediu foarte dur, cu exercitii fizice intense, cu reguli si strictete, atmosfera este foarte calda. Instructorul chiar tine la “discipoli”, toata lumea se intelege cu toata lumea ca intr-o familie; formeaza un mediu colectiv, fun, unde ai tot timpul diverse provocari pe care trebuie sa le depasesti.

2. Impulsul. Din dorinta de a oferi o mana de ajutor, am devenit “helper” in cadrul programului impulsul. Ce am facut si ce fac in mod practic? Urmaresc fiecare tutorial video, citesc fiecare comentariu, si incerc pe cat posibil sa vad cum pot sa-i ajut pe oamenii care posteaza, cu problemele pe care le au. Desi e un task destul de greu, satisfactia si implinirea personala pe care o simt de fiecare data este enorma. Ca sa nu mai zic ca au fost cazuri in care, chiar si eu, gurul, marele maestru ce se crede el :), a avut momente de revelatie si a inceput sa obtina noi perspective.

3. Tophabits. Tot luna asta, m-am alaturat echipei Top Habits si am inceput sa imi “etalez awesomeness-ul” si pe acolo. Postase Andrei un anunt, parca intr-o duminica dimineata, cum ca are nevoie de oameni pasionati, talentati si destepti, la fel ca mine :), si nu am putut rezista prea mult, asa ca peste o ora deja primise mesaj cum ca mi-ar face placere sa devin membru. In acest caz, am simtit o satisfactie caracterizata de faptul ca am vazut ceva ce mi-a placut si am luat o decizie rapida sa ma duc dupa acel lucru.

Pentru luna august deja mi-am facut planul: plec la mare, plec la munte, plec in Croatia si apoi in Cluj, nimic prea mult de comentat. Insa din septembrie lucrurile vor deveni cu adevarat interesante, din mai multe puncte de vedere, cand se vor petrece mai multe schimbari majore in viata mea. Din acest motiv, intentionez sa imi schimb un pic obiectivele lunare si sa le inlocuiesc cu unele mai puternice, care vor avea rol sa ma propulseze si mai mult in dezvoltarea mea personala.

Truly exciting times, I’m looking forward to them.

Articol din seria: Cum fac din 2011 cel mai bun an de pana acum

Trimite articolul prietenilor tai, pe:

 

Da Like si Follow, sa pastram legatura:

Posted by Leonard Dobre on Sunday, March 29, 2020