Poti s-o faci! Esti un campion! Legea atractiei!


ddm-medium

19 comentarii

Daca ai intrebari sau completari:

19 comentarii la Poti s-o faci! Esti un campion! Legea atractiei!

 1. Doban Adrian · www.facebook.com ·

  Buna Elena ! Eu am reusit sa download-ez cartea, trebui sa-ti introduci adresa de email, apoi confirmi si apoi apare butonul de download. Succes !

 2. Popescu Aurelian · www.facebook.com ·

  Am salvat materialul in calculator pentru a-l folosi oricand. Inca nu l-am citit urmand sa fac acest lucru in zilele urmatoare.

 3. Mayhem.ro · www.facebook.com ·

  Ce zice un cititor:

  "Draga domnule Leonard,am citit cartea si pot sa va spun ca este o carte foarte buna.

  Am citit multe carti in domeniu,dar carte aceasta,chiar explica cele mai de baza principii in dezvoltarea personala.

  Sincer am dat peste acest site,total intamplator …JOI 06 DECEMBRIE,m-am intalnit cu niste colegi(ingineri hidrotehnici) si am discutat mai multe,printre care si de metoda KAIZEN.
  Astfel am intrat pe internet si am gasit aceast carte…

  AM TRIMIS-O PRIN E-MAIL MAI MULTOR PRIETENI

  Domnule Leonard,eu practic aceste metode ,din carte dumneavoastra de 6 ani si pot sa va spun ca sunt fabulos de multumit de rezultate.

  Imi pare bine ca in agitatia aceasta nonsens,inca mai exista oameni ca dumneavoastra,persoane care au o experienta fabuloasa,cu un caracter extraordinar si cu o cultura foarte vasta.

  Coach-ul meu ''mentorul'' spunea:'''Mesajul meu nu trebuie sa fie inteles de toata lumea,daca 2..3..il inteleg cu adevarat,eu mi-am atins scopul.

  Deci domnule Leonard,daca din 10 persoane care citesc cartea dumneavoastra,doar una singura o intelege si pune in aplicare ceea ce a inteles,reusind ''schimbarea'',cred ca si dumneavoastra v-ati atins scopul.

  Un lucru nemaipomenit si neintalnit in ziua de azi este acela ca in societatea aceasta materialista,dumneavoastra oferiti o asemene carte gratuit…….n-am cuvinte.

  In final va doresc SARBATORI FERICITE SI UN AN PLIN DE NOROC SI PROGRES.

  Si asa cum insusi ,mentorul meu spunea'':Nu te atasa de nimic,dar iubeste totul."

 4. Leonard Dobre

  Wow, asa feedback tot sa primesti. Mersi Florin. :)

 5. Read A Book

  AM incercat sa descarc dar din pacate nu merge …..Required Fields Are Missing….asa mi-a aparut..:)

 6. Mayhem.ro · www.facebook.com ·

  Ai uitat sa-ti introduci adresa de email. :)

 7. Florin Lupoian

  Am citit cartea si mi sa parut si mie foarte interesanta(si cel mai important -a fost direct la obiect, fara comentarii inutile). M-a facut putin constient de contributia mea personala in calatoria evolutiei. Am recomandat-o si altor prieteni iar unul din ei mi-a spus ca abia acum si-a dat sesama cat timp iroseste degeaba si cate ar avea de facut pentru dezvoltarea lui persoana.

 8. Andi Andreea · www.facebook.com ·

  Descarcat si printat!

  Am ajuns la carte de la articolul L: "cel mai periculos adevar…" si articolul a fost atat de tare incat am zis ca vreau sa platesc acea informatie…pentru ca deseori iti ia ceva timp sa ajungi la concluziile pe care le citim…si da, de fiecare data cand imi dadeam mai multe taskuri si munceam mai mult eram si mai motivata.
  Am vazut ca se pot descarca gratuit…eu pentru o informatie care imi este realmente de ajutor as dori sa imi arat recunostinta.

  Poate ca un sistem de genul..citesti si dai cat consideri(raportat la impactul articolului) dupa ce l-ai citit ar fi interesant, iar daca nu doresti sa iei bani, poti sa-i donezi..un fel de pass it forward

 9. Leonard Dobre · www.facebook.com ·

  Mersi Andreea. :) Eu nu gandesc in termeni de gratuit si platit, ci in termeni de valoare, de aceea indiferent ce produc vreau sa fie de cea mai buna calitate posibila, la momentul respectiv.

  Involuntar, cred ca am vrut sa ajung la asta, sa vina cineva si sa zica ce ai zis mai sus. :) O sa ma gandesc la variante de monetizare pentru viitor. Multumesc inca o data pentru mesaj. :)

 10. Stéphane Georges · www.facebook.com ·

  Marturisesc ca nu sunt un strain pe taramul Dezvoltarii personale si al Productivitatii, insa cartea lui Leonard Dobre, "Dincolo de Motivatie" e conceputa intr-o maniera profesionista, usor de studiat si mi-a oferit multe idei noi despre care nu mai citisem pe nicaieri.

  Ideile lui sunt aplicabile si eficiente.

  O recomand tuturor celor care vor sa faca un pas inainte in evolutia lor personala.

 11. Liliana Valcu

  Buna!
  Am vrut sa descarc si eu “Dincolo de motivatie”, dar imi spune ca adresa mea de mail exista deja. Ei, si? In acest caz, eu nu pot beneficia de un lucru de care unul abia inscris o poate face?

  • Leonard Dobre · mayhem.ro ·

   Liliana: la tine arata data inscrierii 1-12-2016, ceea ce inseamna ca ai introdus adresa de email de doua ori si ca ai primit un email cu datele necesare in acest timp. Succes!

 12. Romica

  Buna, nu-mi da voie sa descarc, imi spune ca adresa mea de email exista deja. Ce nu fac bine?

  • Leonard Dobre · mayhem.ro ·

   Verifica mailul mai departe si ai acolo toate instructiunile.

 13. Cristina Petraru

  cum se face ca nu a primit nici un mail??

  • Leonard Dobre · mayhem.ro ·

   Cristina: cu mailul esti aici, spune Last Activity 19 March 2018, 10:19. Verifica sa nu fi intrat mesajul in spam.

 14. Cristina

  Cel mai recent mail din Spam de ieri am ales să downloadez cartea aceaia în 60 de pagini și nu am primit nimic

  • Leonard Dobre · mayhem.ro ·

   Trebuie deschis mailul si dat click pe link.

   O sa apara o pagina cu PDF-ul de unde poate fi downloadat.

   Daca nu vine PDF-ul inseamna ca setarile browserului (Chrome, IE etc) nu permite accesul la PDF si e nevoie de un alt browser.